AquaVentureLogo
AquaVentureEmail AquaVentureTelephone
TripAdvisor2016Excellence
Facebook YouTube Twitter TripAdvisor
PADI

Duikcursussen voor Beginners en Gevorderden

 

Discover Scuba Diving CursusDe ideale scuba duik-introductie voor vakantiegangers. Beide programma‘s beginnen met een korte kennismaking waarin de belangrijkste informatie wordt gegeven. Optie A omvat enkel een ondiepe waterduik in zee of het zwembad om uw eerste adem te ervaren onder water. Optie B gaat verder met opleiding in het zwembad die u vertrouwen en controle verzekert; daarna brengt onze boot of speedboot u na een korte trip naar de plek brengen waar u uw eerste duik in zee maakt voor de ervaring en het plezier. Na het vervolledigen van beide cursussen kan u aansluitend nog meer duiken ondernemen met Aquaventure tijdens uw verblijf op Malta.

Optie A - € 40.00 Optie B - € 75.00


PADI Scuba Diver duikcursusEen twee-daagse introductie cursus voor zij die wensen een kwalificatie in diepzee duiken te bereiken maar beperkte tijd hebben om de complete, gecertificieerde „Open Water“ diepzee duikcursus te vervolledigen. Het programma kwalificeert u om begeleid door een PADI instructeur te duiken tot een maximum diepte van 12 meter.

Prijs omvat PADI cursushandboek en certificatie € 250.00


PADI Open Water duikcursusEen 4 daags- programma. Deze cursus houdt in dat u de basistheorie leert, een opleiding krijgt in ons privezwembad en deelneemt aan minimum 4 open water duiken in zee. Gedurende de hele cursus wordt ervoor gezorgd dat u vertrouwd geraakt met de nodige vaardigheden in, en kennis over de onderwaterwereld. Op het einde van deze cursus ontvangt u het diploma, uw eerste kwalificatie als scubaduiker.

Prijs omvat PADI cursushandboek en certificatie € 395.00


PADI Open Water duikcursus voor gevorderden - Een 3 daags programma met 5 trainingsduiken in open water die als volgt gecombineerd zijn: 1 navigatie en 1 diepe duik, de zogenaamde CORE duiken. Verder nog 3 willekeurige duiken die u kiest uit 9 gespecialiseerde opties waarbij uw instructeur u zal adviseren. Deze gevorderde cursus is noodzakelijk als u wilt slagen in het PADI voortgezette opleidingsprogramma

Prijs omvat PADI cursushandboek en certificatie € 295.00


De minimum leeftijd voor een duikcursus is 10 jaar.Een standaard medische vragenlijst moet voor het duiken worden voltooid. Indien een medisch onderzoek wenst, kan dit via Aquaventure worden geregeld tegen een kost van ongeveer €15. Gelieve nota te nemen dat astma en diabetes u kunnen verhinderen te duiken in Malta.


Duikerspakket – begeleid duiken aan de kust

Prijzen inclusief:

Lucht, fles, lood + riem

Alle wegvervoer

Ophalen van en terugkeer naar uw vakantieoord10 duiken pakket

6 duiken pakket

4 duiken pakket

2 duiken dag

Duiken (kust)

€ 280

€ 192

€ 136

€ 72

huur van uitrusting (indien nodig)


1 tot 5 duiken - € 10/duik

6 + duiken - € 8/duik

 

Gaat u op eigen houtje naar de duikplek, geven wij u 10% korting


facultatieve extra duik pakketten

Boot duik

Comino - 2 duiken bootdag

Gozo Blue - Hole / Binnenzee

Nacht duik

Nacht duik + Huur zaklantaarn

Max + € 20.00

+ € 35.00

+ € 20.00

+ € 15.00

+ € 20.00


Copyright2017 Disclaimer PrivacyPolicy AquaVentureContactUs